Undervisningsmaterale til folkeskolen

Eksamensprojekt på designskolen.

Projektet gik ud på at formidle naturen, her endte jeg med at kigge på problematikken i børns forhold til naturen vs. det digitale, som udmundet sig et et print-selv-hæfter til undervisere i folkeskolen. 

Sanseoplevelse

I den første del af processen undersøgte jeg, hvordan jeg kunne gøre det interessant at gå ud i naturen. Her fandt jeg frem at børn synes det er sjovt at gå på jagt og indsamle ting i naturen. Jeg valgte derfor at fokusere på at de skulle registrere farver gennem deres mobil.

Karakter udvikling

Produktet er udviklet med lærer og testpersoner, for at finde frem til den bedste løsning. Det ene hæfte gives til eleverne i undervisningen, så de ved hvad de skal gøre og det andet hæfte er lærervejledningen. 

Shopping Basket