Konceptdesign til af Hanegale torsdage i Spinderihallerne

Grafisker designer hos Spinderihallerne

I samarbejde med Spinderihallerne og Hanegal fik jeg den spændende opgave at skabe det visuelle koncept til fire planlagte events i løbet af 2023. Min rolle var at designe et visuelt udtryk, der kunne tale til den diverse målgruppe og skabe en universel appel. Jeg arbejdede intensivt på at udvikle et design, der var både tiltalende og inkluderende på tværs af alder og erfaring. Fra farvepalet og typografi til billedvalg og layout var hver visuel komponent omhyggeligt kurateret for at sikre, at det kunne appellere bredt. Jeg stræbte efter at skabe et visuelt univers, der var legende nok til at tiltrække børnenes opmærksomhed, men samtidig tidløst og respektfuldt over for de ældres erfaringer og perspektiver.

Logodesign

I kampagnen udformet jeg dette logo, der skulle forbinde samarbejdet med Hanegal og Spinderihallerne. Det var vigtigt for begge parter at deres identitet var med i logoet. 

Udformning proces af logo

plakatudvikling

Jeg designede identiteten ud fra formålet af at de skulle ramme en bred målgruppen, derfor blev elementer simple men stadig med en masse farver og leg, for at udtrykke at disse event vil være sjove at deltage i. 

© 2023 Alberte Freiheit. All Rights Reserved.

Shopping Basket