Kampagne

Filmkraft – forslag, der blev valgt

Filmkraft er en årlig kortfilmfestival dannet i samarbejde med Biffen. I de følgende år har  de har skabt en underkategori der hedder skolefilmkraft, der giver unge uden erfaring i filmverden mulighed for at prøve kræfter af og se deres egne film på lærred. 

Alle skulle give et bud på hvordan en kampagne kunne se ud, hvor filmkraft efterfølgende valgte at bruge vores, som var en folder, klistermærker og plakat

Jeg stod først og fremmest for skabelsen af figurerne. Dette er nogen af de første skitser der blev skabt.  Denne del var vigtigt for at vi i gruppen kunne blive enige om hvilken stil vi skulle gå med. 

Her kan man se den første skitse til plakaten til den endelige plakat. Vi ende ud med at illustrere at man bare skal kaste sig ud i at filme, og det ikke behøver at være professionel, for at det kan blive godt. Så vores slogan var “når det uperfekte er perfekt” 

Dette viser min proces i photoshop, hvor jeg begynder at bygge figuren op i skygger, for at fange bevægelse.  Vi besluttet os at gå med en kropstilling, som viser “kan selv” attitude. Da det handler om unge der skal lave film. 

Ring på 41 67 20 11,   Skriv på albertefreiheitolesen@hotmail.com

Copyright 2018 © All rights reserved. Design by Alberte

Shopping Basket